Macedonian  CO2 ласерски маркер, кој работи на транспарентен пластичен листCO2 ласерски маркер, кој работи на транспарентен пластичен лист.
CO2 ласерски гравер. Машина за обележување на CO2 на неметални.

 

SHANGHAI FIXAL TOOLS CO.,LTD. 

Rm.202, Building 1, ChuanQiao Rd. No.1501, Shanghai, China

Tel: 86-21-58500843,58500913*8006  Mobile:0086-13661910455

Fax: 86-21-58501576

email: 1367846140@qq.com

http://www.fixal.net