Macedonian  Машина за обележување на CO2, означување на транспарентно стаклоМашина за обележување на CO2, означување на транспарентно стакло
CO2 ознаката се користи за обележување на неметални материјали.

 

SHANGHAI FIXAL TOOLS CO.,LTD. 

Rm.202, Building 1, ChuanQiao Rd. No.1501, Shanghai, China

Tel: 86-21-58500843,58500913*8006  Mobile:0086-13661910455

Fax: 86-21-58501576

email: 1367846140@qq.com

http://www.fixal.net