Indonesian Sunda  Titik Pin nyirian on logam, dina 10 detik



Titik Pin nyirian on logam, dina 10 detik.
Titik pin nyirian nyadiakeun jero tur permanén nyirian, utamana dina bagian logam.

 

SHANGHAI FIXAL TOOLS CO.,LTD. 

Rm.202, Building 1, ChuanQiao Rd. No.1501, Shanghai, China

Tel: 86-21-58500843,58500913*8006  Mobile:0086-13661910455

Fax: 86-21-58501576

email: 1367846140@qq.com

http://www.fixal.net