Macedonian  Влакна ласерски гравер, означување со уред за револвингВлакна ласерски гравер, означување со уред за револвинг.
Кога сакате да ги означите производите на цилиндер, како што се лежиштата, можеби ќе ви биде потребен уред за револвирање.

 

SHANGHAI FIXAL TOOLS CO.,LTD. 

Rm.202, Building 1, ChuanQiao Rd. No.1501, Shanghai, China

Tel: 86-21-58500843,58500913*8006  Mobile:0086-13661910455

Fax: 86-21-58501576

email: 1367846140@qq.com

http://www.fixal.net